Spiraalkneder

Stel uw vraag


Een spiraalkneder van de allerbeste kwaliteit, die vindt u in Andelst bij Spronk Bakkerijmachines. Wij leveren zowel gloednieuwe modellen als gebruikte machines, maar uiteraard van de beste merken. Daarnaast gaan wij prat op een perfecte service op het gebied van technische ondersteuning.

Oude en nieuwe topmodellen
Diosna is een absoluut topmerk als het om een spiraalkneder gaat. Wij leveren u zeven verschillende modellen, variërend van 8 kilo meelinhoud tot maar liefst 125 kilogram. Een bijkomend voordeel van deze spiraalkneders is dat er sprake is van een kortere kneedtijd door een groot kneedberijk. Bovendien kunnen deze machines optioneel worden uitgebreid met een infraroodtemperatuursensor, een PT-100-temperatuursensor en een centraal besturingssysteem. Een spiraalkneder is bij Spronk Bakkerijmachines ook tweedehands te koop. Ook hier hebben wij een prachtmodel van Diosna in de aanbieding, maar ook een vorkkneder van Phebus of een fraaie spiraalkneder van San Cassiano.

Wij kunnen u bovendien altijd van dienst zijn als er wat aan schort aan uw machines. Wij hebben verschillende zeer goed opgeleide monteurs in dienst die u alle dagen van de week kunnen helpen bij het verhelpen  van storingen. Bovendien hebben wij grote onderdelen op voorraad, waardoor wij u veel tijd en geld besparen.

Contact
Voor nadere informatie over een spiraalkneder van Spronk Bakkerijmachines kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via info@spronkbakkerijmachines.nl, ons contactformulier en per telefoon +31 (0)488-452051.

Voor meer informatie over de producten en diensten van Spronk Bakkerij machines kunt u de volgende pagina's bekijken:
Speculaasmachine - Opbolmachine - Hobart vaatwasser - Broodsnijmachine - Armkneder


Topmerken

uitstekende service
Uitsluitend topmerken nieuwe machines met een uitstekende service.

Heeft u interesse voor een machine?
Spronk Bakkerijmachines heeft een zeer uitgebreide voorraad gebruikte machines in verschillende prijsklassen!

Gebruikte machines

Wij beschikken over een grote voorraad van gebruikte machines.
Kunt u niet vinden wat u zoekt?
Neem dan gerust contact met ons op want we hebben een zeer uitgebreide voorraad gebruikte machines in verschillende prijsklassen!

Ruime ervaring

Meer dan 45 jaar
Spronk Bakkerijmachines te Andelst bestaat al meer dan 45 jaar en levertbakkerijapparatuur en gereedschappen tevens verzorgen wij complete bakkerijinrichtingen van begin- tot eindfase inclusief tekeningen en projectbegeleiding.

Bekijk onze machines

 

Dag en nacht bereikbaar