Opbolmachine

Stel uw vraag


Een opbolmachine is onmisbaar in iedere bakkerij. Spronk Bakkerijmachines heeft al meer dan 45 jaar ervaring in het leveren van apparatuur en machines aan bakkerijen.

Service
Een opbolmachine zorgt dankzij een hoge efficiëntie voor de fraaiste deegbollen. De verkruimeling van deegstukken wordt bijvoorbeeld zoveel mogelijk voorkomen, waardoor u dankzij een opbolmachine van Spronk Bakkerijmachines de lekkerste broden kunt bakken. Spronk Bakkerijmachines biedt u bovendien een uitgelezen kans om de bollen deeg die uit de opbolmachine zijn gerold te laten rijzen in onze fraaie bollenrijskast om ze vervolgens te kunnen afbakken in onze kwalitatief hoogwaardige ovens.

Spronk Bakkerijmachines levert u bovendien een uitgebreide service aan als het gaat om de reparatie van en het onderhoud aan uw machines. Wij hebben een technische dienst die altijd voor u klaar staat. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij kennis van vele verschillende machines van verschillende merken. Zij kunnen u dus altijd van dienst zijn. Of u bij ons nou een nieuwe of een gebruikte opbolmachine koopt, wij zorgen ervoor dat deze nog jarenlang dienst kan doen.

Contact
Via ons telefoonnummer +31 (0)488-452051, info@spronkbakkerijmachines.nl en ons contactformulier kunnen wij u meer vertellen over een opbolmachine en de prijs ervan. Wij staan u graag te woord.

Voor meer informatie over de producten en diensten van Spronk Bakkerij machines kunt u de volgende pagina's bekijken:
Koekjesvormmachine - Gebruikte slagroommachines - Bollenkast - Watermengapparaat - Rotatieoven


Topmerken

uitstekende service
Uitsluitend topmerken nieuwe machines met een uitstekende service.

Heeft u interesse voor een machine?
Spronk Bakkerijmachines heeft een zeer uitgebreide voorraad gebruikte machines in verschillende prijsklassen!

Gebruikte machines

Wij beschikken over een grote voorraad van gebruikte machines.
Kunt u niet vinden wat u zoekt?
Neem dan gerust contact met ons op want we hebben een zeer uitgebreide voorraad gebruikte machines in verschillende prijsklassen!

Ruime ervaring

Meer dan 45 jaar
Spronk Bakkerijmachines te Andelst bestaat al meer dan 45 jaar en levertbakkerijapparatuur en gereedschappen tevens verzorgen wij complete bakkerijinrichtingen van begin- tot eindfase inclusief tekeningen en projectbegeleiding.

Bekijk onze machines

 

Dag en nacht bereikbaar