Kneder

Stel uw vraag


Een kneder is bij Spronk Bakkerijmachines zowel nieuw als gebruik t verkrijgbaar. Bij Spronk Bakkerijmachines vindt u de beste machines van topmerken. Bovendien bent u bij Spronk Bakkerijmachines verzekerd van een uitstekende service.

Allerbeste merken
Een kneder van het toonaangevende merk Diosna bijvoorbeeld zal u zeker niet teleurstellen. Deze kneder is verkrijgbaar in diverse modellen (spiraalkneder, uitrijdbare spiraalkneder, uitrijdbare wendelkneder).  De wendelkneders kunnen 100 to 250 kilo meel aan!

Behalve nieuwe modellen kunt u bij ons ook een gebruikte kneder aanschaffen. De Phebus-vorkkneder bijvoorbeeld is een uitstekende kneder met een meelinhoud van circa vijftig kilogram, beschikt over een RVS-kuip en –kneedarm en is  verrijdbaar, maar tevens voorzien van vastzetspindels. Een andere optie is de San Cassiano-spiraalkneder, uitgerust met onder andere een temperatuurvoeler, twee kuipen en twee kuipwagens. Uiteraard garanderen wij dat deze gebruikte modellen in uitstekende staat verkeren. Tevens bieden wij u een uitgebreide technische dienstverlening aan.

Contact
Voor meer informatie over een kneder of een ander product of onderdeel van onze service kunt u contact opnemen met ons. Wij zijn te bereiken via info@spronkbakkerijmachines.nl, per telefoon +31 (0)488-452051 en via ons contactformulier.

Voor meer informatie over de producten en diensten van Spronk Bakkerij machines kunt u de volgende pagina's bekijken:
Inschietoven - Deegkneder - Bakkerijinrichting - Stokbroodmachine - Planeetmenger


Topmerken

uitstekende service
Uitsluitend topmerken nieuwe machines met een uitstekende service.

Heeft u interesse voor een machine?
Spronk Bakkerijmachines heeft een zeer uitgebreide voorraad gebruikte machines in verschillende prijsklassen!

Gebruikte machines

Wij beschikken over een grote voorraad van gebruikte machines.
Kunt u niet vinden wat u zoekt?
Neem dan gerust contact met ons op want we hebben een zeer uitgebreide voorraad gebruikte machines in verschillende prijsklassen!

Ruime ervaring

Meer dan 45 jaar
Spronk Bakkerijmachines te Andelst bestaat al meer dan 45 jaar en levertbakkerijapparatuur en gereedschappen tevens verzorgen wij complete bakkerijinrichtingen van begin- tot eindfase inclusief tekeningen en projectbegeleiding.

Bekijk onze machines

 

Dag en nacht bereikbaar