Bakkerijoven

Stel uw vraag


Voor een hoogwaardige bakkerijoven kunt u rekenen op de service van Spronk Bakkerijmachines uit Andelst. Wij hebben ons bewezen als betrouwbare handelspartner door al meer dan 45 jaar de inrichting van menig bakkerij te verzorgen.

Inrichting op maat
Spronk Bakkerijmachines levert bakkerijmachines, zoals een bakkerijoven, maar kan ook de begeleiding van de totale inrichting van uw zaak op zich nemen. Wij leveren aan industriële bakkerijen, maar ook aan kleine ambachtelijke bakkerijen. Wij leveren alleen de allerbeste producten. Een bakkerijoven van Wachtel bijvoorbeeld is er zowel als rotatie- of inschietoven. De Wachtel Piccolo II is bijvoorbeeld een bakkerijoven die geschikt is voor de bereiding van vloerbrood, kleinbrood of banket en kan tevens uitstekend dienst doen als winkeloven. Dit type is bovendien modulair per etage op maat te bouwen.

Een bakkerijoven is bij Spronk Bakkerijmachines ook gebruikt verkrijgbaar. Een fraaie Leventi-heteluchtoven bijvoorbeeld, of een Salva-etageoven, allemaal modellen die in uistekende staat verkeren en bovendien worden deze ovens, net zoals alle andere producten, door onze deskundige technische dienst onderhouden. U kunt hier op elk moment van de dag en van de week gebruik van maken. Op deze manier besparen wij u veel ergernis, tijd en geld.

Contact
Voor meer informatie over onze producten zoals een bakkerijoven kunt u contact opnemen met Spronk Bakkerijmachines. Wij zijn bereikbaar via ons contactformulier, per e-mail: info@spronkbakkerijmachines.nl en uiteraard per telefoon +31 (0)488-452051.

Voor meer informatie over de producten en diensten van Spronk Bakkerij machines kunt u de volgende pagina's bekijken:
Bakkerijmachines - Uitrolmachine - Puntenkast - Kneder - Deegverdeler


Topmerken

uitstekende service
Uitsluitend topmerken nieuwe machines met een uitstekende service.

Heeft u interesse voor een machine?
Spronk Bakkerijmachines heeft een zeer uitgebreide voorraad gebruikte machines in verschillende prijsklassen!

Gebruikte machines

Wij beschikken over een grote voorraad van gebruikte machines.
Kunt u niet vinden wat u zoekt?
Neem dan gerust contact met ons op want we hebben een zeer uitgebreide voorraad gebruikte machines in verschillende prijsklassen!

Ruime ervaring

Meer dan 45 jaar
Spronk Bakkerijmachines te Andelst bestaat al meer dan 45 jaar en levertbakkerijapparatuur en gereedschappen tevens verzorgen wij complete bakkerijinrichtingen van begin- tot eindfase inclusief tekeningen en projectbegeleiding.

Bekijk onze machines

 

Dag en nacht bereikbaar