Hubkneder

Stel uw vraag


Maak het uzelf en uw personeel gemakkelijk en kies voor een hubkneder! Spronk Bakkerijmachines heeft een ruim assortiment op voorraad. Ons montageteam kan een hubkneder op korte termijn in uw bakkerij installeren. Ook is ons montageteam 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar wanneer u problemen ondervindt met de apparatuur in uw bakkerij. Wij komen met een volledig uitgeruste servicewagen bij u langs en hebben eventueel een leenmachine voor u beschikbaar.

Hubkneder aanschaffen

Wanneer u een hubkneder wilt aanschaffen dan kiest u natuurlijk voor Spronk Bakkerijmachines. Wij hebben zowel nieuwe als gebruikte machines in ons assortiment en bieden u uiteraard een scherpe prijs. Wij leveren ons machines aan:

-          Grote industriële bakkerijen

-          Kleine zelfstandige bakkerijen

-          Opleidingscentra

Contact

Spronk Bakkerijmachines is al 45 jaar uw partner op het gebied van bakkerijapparatuur. Voor een nieuwe of gebruikte hubkneder kunt u dan ook bij ons terecht. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)488-452051. U kunt ook een e-mail sturen naar info@spronkbakkerijmachines.nl.

Voor meer informatie over de producten en diensten van Spronk Bakkerij machines kunt u de volgende pagina's bekijken:
Hobart vaatwasser - Broodsnijmachine - Armkneder - Speculaasmachine - Opbolmachine


Topmerken

uitstekende service
Uitsluitend topmerken nieuwe machines met een uitstekende service.

Heeft u interesse voor een machine?
Spronk Bakkerijmachines heeft een zeer uitgebreide voorraad gebruikte machines in verschillende prijsklassen!

Gebruikte machines

Wij beschikken over een grote voorraad van gebruikte machines.
Kunt u niet vinden wat u zoekt?
Neem dan gerust contact met ons op want we hebben een zeer uitgebreide voorraad gebruikte machines in verschillende prijsklassen!

Ruime ervaring

Meer dan 45 jaar
Spronk Bakkerijmachines te Andelst bestaat al meer dan 45 jaar en levertbakkerijapparatuur en gereedschappen tevens verzorgen wij complete bakkerijinrichtingen van begin- tot eindfase inclusief tekeningen en projectbegeleiding.

Bekijk onze machines

 

Dag en nacht bereikbaar