Deegverdeler

Stel uw vraag


Voor een deegverdeler kunt u terecht bij Spronk Bakkerijmachines. Wij bieden u nieuwe en gebruikte apparaten die we tevens voor u kunnen onderhouden! Spronk Bakkerijmachines heeft al 45 jaar ervaring met de levering van kwalitatief hoogwaardige machines voor de bakkerijbranche. Zowel de ambachtelijke bakker als de grote industriële bakkerijen kunnen bij ons terecht voor een kwalitatief uitstekende deegverdeler. Laat u overtuigen door ons ruime aanbod tegen een scherpe prijs!

Deegverdeler laten installeren

Spronk Bakkerijmachines installeert een deegverdeler graag voor u. Wij ondersteunen u bij de gehele bakkerijinrichting: van begin- tot eindfase inclusief het maken van tekeningen en de projectbegeleiding. Wij hebben deskundige monteurs met veel ervaring in dienst, die binnen 24 uur beschikbaar zijn voor de reparatie van een machine. Wij bieden u machines van diverse topmerken:

-          Diosna

-          Krumbein

-          König

-          Hobart

-          Emondt

Contact

Neem voor meer informatie over een nieuwe of gebruiktedeegverdeler contact met ons op. Spronk Bakkerijmachines kunt u bereiken via telefoonnummer +31 (0)488-452051 en via e-mailadres info@spronkbakkerijmachines.nl.

Voor meer informatie over de producten en diensten van Spronk Bakkerij machines kunt u de volgende pagina's bekijken:
Deegkneder - Bakkerijinrichting - Stokbroodmachine - Planeetmenger - Inschietoven


Topmerken

uitstekende service
Uitsluitend topmerken nieuwe machines met een uitstekende service.

Heeft u interesse voor een machine?
Spronk Bakkerijmachines heeft een zeer uitgebreide voorraad gebruikte machines in verschillende prijsklassen!

Gebruikte machines

Wij beschikken over een grote voorraad van gebruikte machines.
Kunt u niet vinden wat u zoekt?
Neem dan gerust contact met ons op want we hebben een zeer uitgebreide voorraad gebruikte machines in verschillende prijsklassen!

Ruime ervaring

Meer dan 45 jaar
Spronk Bakkerijmachines te Andelst bestaat al meer dan 45 jaar en levertbakkerijapparatuur en gereedschappen tevens verzorgen wij complete bakkerijinrichtingen van begin- tot eindfase inclusief tekeningen en projectbegeleiding.

Bekijk onze machines

 

Dag en nacht bereikbaar