Broodsnijmachine

Stel uw vraag


Om uw klanten te kunnen laten genieten van uw vers gebakken brood is een broodsnijmachine van groot belang. U vindt een hoogwaardige broodsnijmachine bij Spronk Bakkerijmachines

Fraai snijresultaat
Een broodsnijmachine snijdt broden in fraaie gelijke boterhammen. Hier staan wij garant voor. Met een VLB-halfautomaat kunt u bijvoorbeeld zelf de snijdikte bepalen en snijdt u het brood door de hendel met de hand naar voren te trekken. Een andere broodsnijmachine uit het assortiment van Spronk Bakkerijmachines is er een van Krumbein, die geschikt is voor het snijden van kleinbrood, zoals croissants, krentenbollen en zachte bolletjes. Deze machine is te gebruiken voor zowel het in- als het doorsnijden van uw brood.

Een broodsnijmachine van Spronk Bakkerijmachines is een absoluut topproduct. Dat geldt ook voor al onze andere producten, zoals ovens, slagroommachines, rijskasten, planeetmengers en ga zo maar door. Overigens zijn veel van deze producten ook als gebruikte machine te verkrijgen. Uiteraard verzekeren wij u dat deze machines in uitstekende staat zijn. Mocht er toch problemen zijn met uw broodsnijmachine, dan zorgen wij ervoor dat deze snel wordt hersteld.

Contact
Wij vertellen u graag meer over onze producten. Als u vragen heeft over bijvoorbeeld de prijs van een broodsnijmachine, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)488-452051, per e-mail: info@spronkbakkerijmachines.nl en ons contactformulier.

Voor meer informatie over de producten en diensten van Spronk Bakkerij machines kunt u de volgende pagina's bekijken:
Bollenkast - Watermengapparaat - Rotatieoven - Koekjesvormmachine - Gebruikte slagroommachines


Topmerken

uitstekende service
Uitsluitend topmerken nieuwe machines met een uitstekende service.

Heeft u interesse voor een machine?
Spronk Bakkerijmachines heeft een zeer uitgebreide voorraad gebruikte machines in verschillende prijsklassen!

Gebruikte machines

Wij beschikken over een grote voorraad van gebruikte machines.
Kunt u niet vinden wat u zoekt?
Neem dan gerust contact met ons op want we hebben een zeer uitgebreide voorraad gebruikte machines in verschillende prijsklassen!

Ruime ervaring

Meer dan 45 jaar
Spronk Bakkerijmachines te Andelst bestaat al meer dan 45 jaar en levertbakkerijapparatuur en gereedschappen tevens verzorgen wij complete bakkerijinrichtingen van begin- tot eindfase inclusief tekeningen en projectbegeleiding.

Bekijk onze machines

 

Dag en nacht bereikbaar