Bakkerijmachines

Stel uw vraag


Spronk Bakkerijmachines is de specialist op het gebied van hoogwaardige bakkerijmachines van diverse toonaangevende merken. Wij leveren machines aan grootschalige industriële bakkerijen, maar ook aan de ambachtelijke bakkerij, opleidingscentra en proefbakkerijen.

Beste service
Voor de beste bakkerijmachines zowel gebruikt als nieuw, komt u naar Spronk Bakkerijen. Wij hebben ruim 45 jaar ervaring in de levering van bakkerijapparatuur en –gereedschappen. Met de levering van alles op het gebied van hoogwaardige bakkerijmachines zijn wij u van dienst bij de inrichting van de complete bakkerij. Wat dacht u bijvoorbeeld van geleispuiten, zoals de W&vE Jellstar-Duo. Dit apparaat is uitgerust met twee spuitpistolen, is verrijdbaar en dus door de hele bakkerij te gebruiken. Een ander voorbeeld is de W&vE Eggie, een wandunit, ideaal voor het verspuiten van eigeel. Andere bakkerijmachines die u bij ons vindt zijn onder andere diverse soorten ovens, spiraalkneders, werkbanken, snijmachines en rijskasten.

Behalve nieuwe machines kunt u bij ons ook diverse gebruikte bakkerijmachines kopen. Het spreekt voor zich dat wij kwaliteit garanderen. Wij staan voor u klaar op het gebied van technische ondersteuning bij bijvoorbeeld een storing aan een bakkerijmachine.

Contact
Wilt u meer weten over een van bakkerijmachines of over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op. U kunt Spronk Bakkerijmachines bereiken via ons telefoonnummer +31 (0)488-452051, info@spronkbakkerijmachines.nl of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor meer informatie over de producten en diensten van Spronk Bakkerij machines kunt u de volgende pagina's bekijken:
Bakkerijinrichting - Stokbroodmachine - Planeetmenger - Inschietoven - Deegkneder


Topmerken

uitstekende service
Uitsluitend topmerken nieuwe machines met een uitstekende service.

Heeft u interesse voor een machine?
Spronk Bakkerijmachines heeft een zeer uitgebreide voorraad gebruikte machines in verschillende prijsklassen!

Gebruikte machines

Wij beschikken over een grote voorraad van gebruikte machines.
Kunt u niet vinden wat u zoekt?
Neem dan gerust contact met ons op want we hebben een zeer uitgebreide voorraad gebruikte machines in verschillende prijsklassen!

Ruime ervaring

Meer dan 45 jaar
Spronk Bakkerijmachines te Andelst bestaat al meer dan 45 jaar en levertbakkerijapparatuur en gereedschappen tevens verzorgen wij complete bakkerijinrichtingen van begin- tot eindfase inclusief tekeningen en projectbegeleiding.

Bekijk onze machines

 

Dag en nacht bereikbaar